Voorzitter – secretaris

Alex Oud

Mijn naam is Alexis Oud, roepnaam Alex, ik ben 22 jaar oud. Ik ben geboren in het Alkmaarse ziekenhuis (destijds MCA) en woon sinds mijn tweede levensjaar in Oudorp aan de Pastoor h.c. maatstraat. In feite woon ik mijn hele leven in Oudorp in zo voel ik mij ook: een echte, trotse Oudorper.

Ik ben afgestudeerd Technische bedrijfskundige aan de Hogeschool Inholland te Alkmaar. Met mijn kennis wil ik een maatschappelijke bijdrage leveren aan het heden en de toekomst. Ik hou onwijs veel van voetbal en dit doe ik bij onze lokale trots vv Kolping Boys. Daarnaast doe ik aan krachttraining en wandel ik graag in de natuur. Ook zoek ik graag de gezelligheid op met vrienden in de stad. Ik hou van avontuur en wil dan ook veel gaan reizen de aankomende jaren!

Ik ben sinds oktober 2018 betrokken bij de OVO en doe dit tot nu toe met veel plezier. Ik wil me graag de komende jaren blijven inzetten en Oudorp een hechtere community maken, waarbij ruimte is voor iedereen.

Een concrete lijfspreuk of levensmotto heb ik niet, maar ik geloof erin dat wij dankbaar moeten zijn voor het geweldige leven dat wij in Nederland hebben. Dagelijks positief denken en positiviteit uitstralen is wat ik nastreef.

Penningmeester

Antoine Rouppe van der Voort

Ik woon inmiddels 18 jaar in Oudorp, ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik werk als interim financial controller bij verschillende bedrijven, op ZZP-basis.

In 1968 ben ik geboren in Alphen ad Rijn. Mijn jongste jeugd opgegroeid in Vught en daarna verhuisd naar Amersfoort. Gestudeerd in Groningen (HEAO).

Ik ben sinds 1 januari 2015 betrokken als Penningmeester bij de OVO. Ik werd gevraagd voor deze mooie functie. De OVO is een leuke club mensen met een een enthousiaste lokale betrokkenheid. Dat spreekt mij zeer aan. Gewoon wat leuks organiseren voor de mensen uit je buurt.

Ik ben sportief aangelegd, maar zeker geen atleet. Ik ben geregeld te vinden op de tennisbanen van TV Oudorp, nog meer als lid van de Jeugdcommissie dan dat ik zelf aan het tennissen ben. Ik houd van wandelen en ben dol op de bergen. Beiden proberen we te combineren in de zomervakanties.

Lijfspreuk? Hum, ik ben niet zo van de one-liners. Maar laten we met z’n allen het een beetje leuk houden en genieten van de mensen en dingen om ons heen. En daarbij zeker een feestje op z’n tijd: Koningsdag en de Decembermarkt zijn daar mooie voorbeelden van.

Techniek

André Berkhout

Wij zijn woonachtig met z’n zessen aan de rand van Oudorp (bijna st.Pancras), sinds juni werkzaam als uitvoerder bij Van Wijnen in Heerhugowaard.

Ik ben als jongste telg opgegroeid in de Pastoor H.C. Maatstraat waar ik met een oudere  zus en broer een hele mooie jeugd heb beleefd.

Sinds medio 2015 ben ik bestuurslid bij de OVO waar ik het stokje over heb genomen van Richard en Marcel, gelukkig blijven zij samen met Leon nog nauw betrokken bij de OVO. Ik ben er langzamerhand in gerold en door het enthousiasme van alle vrijwilligers heb ik besloten om mij meer in te zetten voor ons mooie dorp.

Ik mag graag met mijn Oudorpse vrienden wat vissen en toeren op de motor, ook Kolping Boys mag ik nog graag bezoeken.

Een lijfspreuk heb ik niet echt maar ‘Çarpe Diem’ vind ik wel een hele mooie.