Voorzitter en Communicatie

Petra van der Veldt

Ik ben inmiddels alweer 6 jaar terug in Oudorp, woon daar samen met Piet en Beer, onze hond. Gezamenlijk hebben we 5 volwassen, zelfstandig wonende kinderen. Ik werk met veel plezier als coach bij een re-integratie/coaching bedrijf.

In 1964 ben ik geboren in Beverwijk, maar verhuisde toen ik 2 was naar de Prunuslaan in Oudorp. Daar heb ik mijn jeugd gewoond, samen met mijn ouders, oudere zus en jongere broer. Na de HAVO ben ik verhuisd naar Amsterdam om te gaan studeren en vervolgens heb ik op verschillende plaatsen gewoond.

Ik ben sinds 2012 betrokken als vrijwilliger bij de OVO. Vroeger als kind deed ik altijd al mee aan de kinderspelletjes die de Oranjevereniging toen al organiseerde en heb dat altijd als zeer blij en leuk ervaren. De huidige OVO is een enthousiaste groep mensen met allen hun gedrevenheid. Dat spreekt mij zeer aan. Sinds 2 jaar ben ik gekozen tot voorzitter en dat doe ik met veel plezier.

Mijn Lijfspreuk? Vier het leven!

Penningmeester

Antoine Rouppe van der Voort

Ik woon inmiddels 18 jaar in Oudorp, ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik werk als interim financial controller bij verschillende bedrijven, op ZZP-basis.

In 1968 ben ik geboren in Alphen ad Rijn. Mijn jongste jeugd opgegroeid in Vught en daarna verhuisd naar Amersfoort. Gestudeerd in Groningen (HEAO).

Ik ben sinds 1 januari 2015 betrokken als Penningmeester bij de OVO. Ik werd gevraagd voor deze mooie functie. De OVO is een leuke club mensen met een een enthousiaste lokale betrokkenheid. Dat spreekt mij zeer aan. Gewoon wat leuks organiseren voor de mensen uit je buurt.

Ik ben sportief aangelegd, maar zeker geen atleet. Ik ben geregeld te vinden op de tennisbanen van TV Oudorp, nog meer als lid van de Jeugdcommissie dan dat ik zelf aan het tennissen ben. Ik houd van wandelen en ben dol op de bergen. Beiden proberen we te combineren in de zomervakanties.

Lijfspreuk? Hum, ik ben niet zo van de one-liners. Maar laten we met z’n allen het een beetje leuk houden en genieten van de mensen en dingen om ons heen. En daarbij zeker een feestje op z’n tijd: Koningsdag en de Decembermarkt zijn daar mooie voorbeelden van.

Secretaris

Ilse Cruijssen

Ik woon sinds 2002 met veel plezier in Oudorp, samen met mijn man en 2 zonen. In het dagelijks leven ben ik Kwaliteitsmanager bij een supermarktorganisatie.

Geboren en getogen in Tilburg, ik heb daarna ook in Den Bosch, Utrecht en Gorinchem gewoond.

Ik zit sinds de zomer 2012 in het OVO bestuur. Eerst alleen voor facilitaire zaken en later ook als secretaris. Het is leuk om bij te dragen aan een paar evenementen in Oudorp die de mensen dichter bij elkaar brengen. Dit doen we met een hardwerkend gezellig team, met ondersteuning van vele vrijwilligers!

Ik heb vele hobby’s zoals wandelen, fietsen, koken, voeding, muziek etc.

Wat is mijn lijfspreuk? Met je hakken in het zand, is het lastig lopen!

Horeca

Ronald Bijdevier

Hoi, voor de mensen die me nog niet kennen, mijn naam is Ronald Bijdevier en ik ben getogen in Oudorp.

Mijn dagelijkse werk doe ik bij de grootste staalproducent van Nederland.

Vanaf mijn jeugd tot 2003 was ik altijd bij Kolping Boys te vinden helaas kon ik dit niet meer combineren met mijn werk.

Vanaf 2001 tot 2010 bij de vrijwillige brandweer Oudorp actief geweest en toen op zoek naar een nieuwe uitdaging.

In 2011 door de Oranjevereniging benaderd om te helpen bij de evenementen, dit beviel goed en in 2013 ben ik gevraagd om toegetreden tot het bestuur waar ik nu verantwoordelijk ben voor de horeca.

Techniek

André Berkhout

Wij zijn woonachtig met z’n zessen aan de rand van Oudorp (bijna st.Pancras), sinds juni werkzaam als uitvoerder bij Van Wijnen in Heerhugowaard.

Ik ben als jongste telg opgegroeid in de Pastoor H.C. Maatstraat waar ik met een oudere  zus en broer een hele mooie jeugd heb beleefd.

Sinds medio 2015 ben ik bestuurslid bij de OVO waar ik het stokje over heb genomen van Richard en Marcel, gelukkig blijven zij samen met Leon nog nauw betrokken bij de OVO. Ik ben er langzamerhand in gerold en door het enthousiasme van alle vrijwilligers heb ik besloten om mij meer in te zetten voor ons mooie dorp.

Ik mag graag met mijn Oudorpse vrienden wat vissen en toeren op de motor, ook Kolping Boys mag ik nog graag bezoeken.

Een lijfspreuk heb ik niet echt maar ‘Çarpe Diem’ vind ik wel een hele mooie.

Facilitair

Ellis Kee

Bij Oranje Vrienden Oudorp vervul ik de facilitaire diensten. Oorspronkelijk kom ik uit Heerhugowaard, maar woon sinds 1998 met heel veel plezier in Alkmaar aan het randje van Oudorp.

Hier woon ik samen met Dannis en onze drie kinderen. Zij zijn de reden dat ik veel in Oudorp kwam en kom. Tijdens mijn jeugd was Heerhugowaard nog een klein dorp met een aantal plekken waar de jeugd samenkwam. Dat dorpse gevoel vind ik helemaal terug in Oudorp. Veel mensen kennen elkaar en zijn vaak te porren voor gezamenlijke activiteiten.

Toen ik in februari 2014 gevraagd werd of ik me wilde aansluiten bij het bestuur van de OVO heb ik wel even getwijfeld. Nu ben ik heel blij dat ik toen ja heb gezegd. Het mede organiseren van succesvolle evenementen met een gezellige groep gemotiveerde mensen geeft enorm veel energie

Mijn spreuk:  Je leeft maar één keer, twijfel dus niet maar LEEF!