Koningsdag

Kraamhuur Koningsdag 27 april 2017

door op 19 maart, 2017

Koningsdag 2017 nadert in rap tempo.

Op veel plaatsen in het land wordt Koningsdag door kinderen gebruikt om een extra zakcentje te verdienen. Dat gebeurt in Oudorp natuurlijk ook. Op het Nyenburghplein mogen kinderen op Koningsdag gratis een kleedje neerleggen en proberen hun spulletjes te verkopen.

Ook dit jaar bieden we volwassenen weer de mogelijkheid om een kraam te huren. Wees er snel bij, want op=op!

Mocht je graag een kraam á €23,- willen huren kan dat via het onderstaande reserveringsformulier op deze pagina. Hieronder vind je een plattegrond waarop de kramen vermeld staan. Op het reserveringsformulier kun je je voorkeur aangeven. De indeling wordt op volgorde van aanmelding gemaakt.

De tijden van de koningsdag markt zijn van 09:00 tot 14:00 uur. Vanaf 08:00 uur kun je jouw kraam inrichten. Graag vragen we je de kraam na afloop netjes en leeg (zonder afval) achter te laten.

Door toestemming te geven voor een eenmalige incasso van €23 betaal je de kraam.

plattegrond koningsdag 2017

 Door het invullen van onderstaand formulier geef ik toestemming aan Stichting Oranjevrienden Oudorp om € 23,- eenmalig (per marktkraam), automatisch te incasseren van mijn bankrekeningnummer ten behoeve van de huur van een marktkraam op Koningsdag 2017 te Oudorp

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode en plaats (verplicht)

Telefoon nummer (verplicht)

Toestemming incasso (verplicht)
 ja

IBAN nummer (verplicht)

Email (verplicht)

Kraamnummer (verplicht)
10 17 

Opmerking

TAGS
RELATED POSTS