IMG_1318
Koningsdag

Kraamhuur Koningsdag 27 april 2019

door op 14 maart, 2019

De volgende Koningsdag komt er al weer gauw aan! Koningsdag 2019 op 27 april zal ook dit jaar op het Nyenburghplein te vieren zijn.

Door het hele land kunnen kinderen op Koningsdag een extra centje bijverdienen. Dat gebeurt in Oudorp natuurlijk ook. Op het Nyenburghplein mogen kinderen op Koningsdag gratis een kleedje neerleggen en proberen hun spulletjes te verkopen. Omdat de kleedjes echt voor de kinderen zijn, om gratis hun spullen te verkopen, is er voor volwassenen een alternatief.

Als volwassene kunt een kraam huren. Wees er snel bij, want op is op!

Mocht je graag een kraam á €25,- willen huren kan dat via het onderstaande reserveringsformulier op deze pagina. Hieronder vind je een plattegrond waarop de kramen vermeld staan. Op het reserveringsformulier kun je je voorkeur aangeven. De indeling wordt op volgorde van aanmelding gemaakt.

Nyenburgh Koningsdag 2018

De tijden van de koningsdag markt zijn van 09:00 tot 14:00 uur. Vanaf 08:00 uur kun je jouw kraam inrichten. Graag vragen we je de kraam na afloop netjes en leeg (zonder afval) achter te laten.

Door toestemming te geven voor een eenmalige incasso van €25 betaal je de kraam.

Door het invullen van onderstaand formulier geef ik toestemming aan Stichting Oranjevrienden Oudorp om € 25,- eenmalig (per marktkraam), automatisch te incasseren van mijn bankrekeningnummer ten behoeve van de huur van een marktkraam op Koningsdag 2019 te Oudorp

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode en plaats (verplicht)

Telefoon nummer (verplicht)

Toestemming incasso (verplicht)
 ja

IBAN nummer (verplicht)

Email (verplicht)

Kraamnummer (verplicht)
1 2 3 4 5 8 9 10 25 26 27 30 

Opmerking

TAGS
RELATED POSTS