Koningsdag

Programma Koningsdag 2019

door op 5 april, 2019

Programma Koningsdag 2019
vanaf 09.00u VRIJMARKT
Het terrein is precies hetzelfde ingedeeld als vorig jaar. Dat betekent dat de kramen voor de vrijmarkt mooi verdeeld zijn over het hele terrein en dat er ook veel ruimte is voor onze jeugd. Wij kunnen niet vaak genoeg ons verzoek aan alle volwassenen herhalen: houd hier alsjeblieft rekening mee.

MUZIEK
De hele dag door schalt er gezellige en gevarieerde muziek uit de boxen.

NATJE EN DROOGJE
Natuurlijk kunt u vanaf een uurtje of negen terecht in onze tent voor vers gezette koffi e of thee met oranjegebak. Zoals altijd starten wij pas na afloop van de kinderspellen met het tappen van een biertje en het schenken van andere alcoholhoudende drankje. Wij vertrouwen erop dat u dat ook respecteert. Verder staat er op het terrein een snackkar, een köfte-kraam en een ouderwetse ijscowagen. Ook hier genoeg om naar uit te kijken dus.

vanaf 10.00u SPRINGEN EN ZANDKASTELEN BOUWEN
Naast de bekende springkussens hebben we nu ook voor de allerkleinsten een lekkere grote zandbak staan! We willen benadrukken dat het betreden van zowel de springkussens als de zandbak op eigen risico is. Tegelijkertijd denken wij dat als we allemaal een oogje in het zeil houden er weinig mis kan gaan.

SPELEN MAAR!
In de ochtend is het speelveld zoals elk jaar weer helemaal voor onze jeugd tot (ongeveer) 12 jaar. Er staan een paar nieuwe en veel bekende spellen. Zo kunnen de kids weer helemaal uit hun dak gaan met blussen met de brandweer en lekker een balletje slaan of smashen met de tennisvereniging. Ook is de surfsimulator weer aanwezig!

rond 13.30u SO YOU THINK YOU CAN DANCE?
De dans clinic voor de jeugd is terug van weggeweest. Na afl oop van de spellen zullen de kinderen worden opgeroepen om zich bij het podium te verzamelen voor deze geweldige danswedstrijd. Natuurlijk zijn hiermee ook weer mooie prijzen te winnen.

vanaf 15.00u LEVENDE MUZIEK
Borreltijd, maar dansen mag ook! Voor het jaarlijkse live optreden hebben wij dit jaar de STAGE ROCK BAND. Deze Noordhollandse band bestaat sinds 2002 en brengt een mix van jaren 70, 80, 90 en nul ten gehore.

19.00u EINDE
VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK Als iedereen een klein handje helpt met opruimen, zijn we zo klaar en kunnen de vrijwilligers, van wie een aantal dan al een hele lange dag in de weer is, ook een hapje en een drankje doen!

TAGS
RELATED POSTS